Stora homosnoppar är tydligen intressantare att undersöka än stora heterosnoppar eller varför inte stora snoppar överlag. En undersökning som gjorts handlar nämligen om att ju större en bögs penis är desto större chans är det att personen i fråga har oskyddat sex.

Flera viktiga frågor dyker ju upp. Vilken är samhällsnyttan: ska en gå ut och varna storkukade män för att de riskerar att ha oskyddat sex ikväll? Hur kom de fram till frågeställningen, “vi tror att homosexuella storkukade män har oskyddat sex därför att…?” Och ja, självklart handlar undersökningen också om att de gratiskondomer som brukar finnas tillgängliga på uteställen är one-size, men i såna fall skulle en ju kunna ha frågat sig: Är välutrustade homosexuella män snålare? Möjligheten att köpa kondom för att skydda sig finns ju kvar. Kan det vara så att välutrustade män generellt är lite mer korkade (kan ju inte vara lätt att ha allt blod på samma ställe) och därmed har andra socioekonomiska förutsättningar att köpa kondomer än andra? Hmmm, så mycket forskning och så lite tid!! Dock återstår ju frågan, varför är heterosnoppen i så fall ointressant?

Läs om den undersökningen här. Forskare har såklart också undersökt om storleken har någon korrelation med huruvida en är top/bottom/versatile. En skrattar på sig lite när en tänker på det. Självklart följer svaret att mannen med störst är king, alltså är en top om en har stor och bottom om en har liten. Är du normalstor är du versatil. Ärligt. Patriarkatet har talat känner jag. Ni förstår ju blåsvädret det blivit om undersökningen handlat om “desto större bröst, desto större chans att personen i fråga har oskyddat sex”.