Allt hör samman. Jag har fotografier av mig naken på communities, det är helt enkelt en del av mitt sexliv (jag gillar att visa upp mig), det är en del av den jag är (och människor verkar gilla stora saker). Ändå hatar jag när folk stjäl dem och använder dem.

Men. Jag har bestämt mig för att det får vara okej. Jag tycker om att hänga naken och har inga problem med min eller andras nakenhet. Och har en bilder på nätet så kommer det att hända: det är ganska oundvikligt. Jag tycker inte att någon ska behöva skämmas för sin kropp, sin sexualitet, så länge det inte skadar någon annan. Jag skäms inte. Jag är här, den jag är, jag är queer och nu har ni sett min kuk. Oroa er inte. Jag tänker inte hålla på att visa den hela tiden.

Samtidigt: kuken är redan ute. På nätet. Så istället för att hålla på att stänga ner andra bloggar, eller få bilderna nerplockade (som jag har gjort tidigare) så har jag bestämt mig för att jag ändå ÄGER. Jag kan till och med lägga upp bilderna på min tumblr om jag skulle vilja. Utan att skämmas.

So it’s sex and lust to start with, and a love and hate game in the end.

And in lust we trust. Såklart helt säkra för arbetsmiljö.