En av mina strejta vänner är en sån kukretare. På sätt o vis så tänker jag att vi förmodligen är lika varandra i det här. Vi tränade tillsammans tidigare, så jag noterade hur han betedde sig då. Och nu. Alltså. Jag är ju inte blyg eller så, jag är killen som slänger kläderna på golvet och handduken över axeln, stolt exponerar jag alla mina godsaker i omklädningsrummet så att alla som vill kan kasta en blick på mig. Och min vän är inte heller buskablyg. Förr i tiden, när vi var ute o gjorde stan badade vi näck i fontäner eller skrek ut en utmaning: “visa den” och den andra gjorde det alltid: ner med dragkedjan och ut med slaka penisen. Roligt då i alla fall. Men på gymmet, han är bara en kukretare, och som alla vet kan de vara luriga de där kukretarna: en tror en har scorat, men nej, det är bara den strejta kukretaren som står där i duschen och gillar att få uppmärksamhet från gaykillar.

Min vän tvålar in sig helt analt, långsamt, dröjsamt, hela kroppen och särskilt kuken. Halvhård så ser han till att alla ser att han håller på att bli halvhård. Alltså: vanligen är denna halvhårda kuk en varning till oss bögar i duschen. Jag menar, ärligt, kom igen, en bög som blir halvt hård i duschen är omöjligt! Alla år av att vara rädd för att bli hård i skolan, under fotbollsträningen, på gymmet, överallt, har permanent skadat oss. Jag skulle aldrig våga bli halvhård på det sätt som min vän blir det. Sen har vi den andra typens kille, som inte är en kukretare utan en show off. Ibland blir de också halvhårda eller får full erektion i duschen, eller åtminstone fick de det där vi tränade, och såklart i bastun också. De männen blir inte hårda för att andra ska gilla det.. de blir hårda.. för att imponera? För att visa vem som är alfahannen i flocken. Ärligt talat förstår jag mig inte på dem. Och jag tror inte att de fattar att andra blir hårda av att de är hårda. Att få stånd bredvid en sån i bastun får dem bara att tro att en är en strejt konkurrent.

Jag borde skriva en berättelse om min vän.