Förbli naken.

Jag startade min första tumblr i september 2011. Innan dess hade jag testat att lägga upp nakenbilder på GuysWithiPhones.com. Det var såklart bilder utan ansikte. Så var den första tumblrn också. Bilder på kuk men utan ansikte. När jag stängde min första tumblr i januari 2012 hade jag fått runt 17.000 visningar under endast december månad och jag var med på en storkukslista: the Calboner XL Cock Ring.

Jag var fascinerad, förälskad, och rädd. Att bli så stor, publik, så snabbt, känd, lockande och skrämmande samtidigt. Tänk om nån kände igen mig? Va? Men jag antar att det aldrig var en option att sluta. Jag skaffade en profil på LPSG.org och på Dudesnude.com, blev ett Butthead på ButtMagazine och fortsatte lägga upp bilder på GuysWithiPhones.com.

För att bli större så försökte jag sända in nakna foton till en handfull magasin. En del svarade aldrig, andra var “thrilled” och “excited” och “impressed”, och jag blev erbjuden att göra utvik. Eftersom jag inte bor i USA så gjorde jag aldrig det, men en närbild av kuken blev ändå publicerad i HandbookMenMagazine.

I juni 2012 startade jag en ny tumblr  – omedelbart upp-plockad på storkukslistan – och återpostade och rebloggade några av de gamla fotona. Så här långt, runt 80.000 visningar. Sedan januari 2013 har jag också blivit lite mer naken på min egen hemsida, under mitt eget namn, visar er både min konst, mina tankar på saker och ting och min penis.

Responsen har varit överväldigande. Jag är mycket tacksam över att ni gillar både min hjärna, mina klumpiga och långrandiga formuleringar och rantar, min konst, mina skriverier, böcker likväl som min kuk. Tack ska ni ha!

Inga byxor är de bästa byxorna! Och det säger jag inte bara för att jag älskar min Myanmar-longyi.