Det har blivit tid för WestPride, pridefestivalen i Göteborg.

Under festivalen kommer jag visa mina EGAH-origami-lampor. EGAH är en ADD_ON_ART till en lampmodell vem som helst kan köpa på Ikea. EGAH = novellsamlingen En Grundläggande Anatomisk Harmoni som utkom 2011. Den sålde inte så där himlans jättebra, och för att nå ut till publiken på andra sätt, så har den nu blivit konst istället. Säljer den bättre som konst än som bok så är det poetisk rättvisa. Når den inte ut som bok, kanske den når ut som konst. EGAH-lampan finns i modellerna EGAH Star Lamp, EGAH Koi Lamp och EGAH Lily Lamp.

Lamporna kommer visas i Lilla Växthuset i Trädgårdsföreningen. Vernissage fredag 24 maj, kl 18-20 och därefter öppet dagligen 10-20 fram till och med lördag den 1 juni.

I växthuset kommer jag även att visa giclee-tryck som jag gjort i ett försök att blanda popkonst med gay art, där jag tagit och klippt ihop nakenbilder, bilder från inredningsmagasin, naturbilder och andra foton jag själv tagit. På mig själv. En ensam naken man i ett vardagsrum, i en restaurang, i en miljö där kroppen inte hör hemma. En naken man i svartvitt som spanar efter något genom ett fönster, där det på andra sidan är i färg.

Självklart kommer även mina böcker att finnas till försäljning. För att se vilka dagar jag själv närvarar: följ med på  Twitter eller Facebook!

För bilder: se på Instagram.

Välkomna!